"Als ik vlieg worden mijn zintuigen maximaal geprikkeld en deze scherpte neem ik mee in mijn werk"

Ik start mijn carrière in de leasebranche in 1995. Nadat ik in 1992 afstudeer, als bedrijfskundige, aan de HTS te Eindhoven werk ik kort in de verzekeringsbranche.
Vanuit diverse commerciële functies, zowel beheer als acquisitie, treed ik in 2008 toe tot het managementteam van een middelgrote leasemaatschappij. Dit bedrijf groeit door samenvoegingen en een overname uit tot een top 5 leasemaatschappij in Nederland. In deze periode vervul ik ook vier jaar de rol van Manager Operations. 
Mijn kennis en ervaring op het gebied van (auto)leasing en mobiliteit vormen de fundering voor de start van mijn eigen bedrijf begin 2015. 
Het is mijn doelstelling om mijn kennis en kunde, zelfstandig of in samenwerkingsverbanden met andere professionals, in te zetten, voor bedrijven die mijn specialisme kunnen gebruiken.

In mijn vrije tijd ben ik een gepassioneerd vlieger bij de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht. Als Pilot in Command vlieg ik in eenmotorige vliegtuigen en regelmatig als Co-piloot op een tweemotorig vliegtuig. De Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht heeft tot doel de historie van de Militaire Luchtvaart van Nederland voor het Nederlandse publiek te tonen. De vloot omvat in hoofdzaak vliegtuigen die in het verleden bij onze Luchtmacht en Marine hebben gevlogen. Het luchtwaardig houden hiervan is alleen mogelijk dankzij de inzet van gemotiveerde technische mensen en van minstens even gemotiveerde ervaren vliegers. Alertheid, vooruitdenken, anticiperen, concentreren, organiseren, observeren, zuiver waarnemen, in control zijn. Het zijn de kwaliteiten waarover je als vlieger moet beschikken en welke je moet blijven ontwikkelen. "Als ik vlieg worden mijn zintuigen maximaal geprikkeld en deze scherpte neem ik mee in mijn werk".