Doe nu GRATIS de Mobility Scan

Visie en Missie

Organisaties, mensen en processen zijn voortdurend in beweging. In mijn visie worden beweging en richting steeds optimaal met elkaar verbonden. Efficiënt sturen wordt eenvoudig als de richting duidelijk is. Er ontstaat ruimte om de focus te verbreden. Zo zal iedere organisatie en ieder mens beter presteren en betere prestaties leiden tot blijheid. 

Missie

Samen met mijn opdrachtgevers kennis en kunde bundelen om zo naar optimale oplossingen te werken. Werken aan verbetering en optimalisering. Nieuwe kennis vergaren en samen verder gaan. Ik zal aanvullen en versterken, op tijd en op maat.

Wendy Thijssen
"Als je kennis inzet, deelt en overdraagt krijgt het waarde. Voor die tijd heeft kennis geen waarde"
Meer over Wendy Thijssen

De organisatie

Mobility Knowledge is mijn bedrijf. Ik heb het opgericht om mijn kennis en kunde zowel op het gebied van sales en operations te delen met anderen. Sales én operations ervaring. Een combinatie die je niet vaak verenigd ziet in één persoon.
Aangevuld met een bedrijfskundige studieachtergrond maakt het mogelijk dat ik op verschillende niveaus in diverse sectoren actief ben.
Advies & consultancy, interim (project) management en training & ontwikkeling. Continu werk ik aan oplossingen die bijdragen aan duurzame organisatieontwikkeling, individuele groei, vernieuwing, verandering en verbetering... meer