Doe nu GRATIS de Mobility Scan

Professioneel Mobility advies

In de praktijk zie ik bedrijven en medewerkers "stoeien" met dezelfde belangen: de laagste kosten.
Een bedrijf hecht waarde aan de laagste mobiliteitskosten per maand. De medewerkers kiezen voor de laagste fiscale bijtelling.
De gemaakte keuzes kunnen in de praktijk tegenstrijdig zijn aan elkaar. Ik breng voor u alle belangen in kaart en samen werken we aan een kostenbesparend mobiliteitsbeleid voor de toekomst. Zullen we samen uw kostenbesparingspotentieel analyseren en benutten? Bel me direct:
06 37 47 72 16 of klik op de bel me terug button.

Interim (project) management

Een voorbeeld uit mijn eigen praktijkervaring: Er was behoefte aan een uniform en efficiënt proces voor de afwikkeling van schadedossiers (workflow management). Ik leidde het project en we implementeerden AudaFlow Lease van ABZ. Het resultaat: De doorloopsnelheid per dossier werd korter en achterstanden behoorden tot het verleden. Het personeel was blij en gemotiveerd. Terwijl uw medewerkers geconcentreerd bezig zijn met hun dagelijkse werkzaamheden begeleid ik uw belangrijkste project(en). Bel me direct:
06 37 47 72 16 of klik op de bel me terug button.

Inspirerende training & coaching

Op trainingsgebied werk ik samen met andere professionals, Fleet Knowledge B.V. Samen vormen we het kenniscentrum voor autoleasing en wagenparkbeheer. Het programma biedt een opleiding ter voorbereiding op het VNA Leasing I examen. En ook een training Wagenparkbeheer, bedoeld voor medewerkers bij bedrijven die wagenparkbeheer "er bij doen". Ieder mens heeft andere behoeften. Graag werk ik daarom een op maat gemaakte training voor u uit. Zullen we samen investeren in uw medewerkers? Bel me direct:
06 37 47 72 16 of klik op de bel me terug button.